Lägg fisken i en form. Servera med en sallad. Skiva löken, fänkålenoch morötterna tunt. Häll över oliverna, oljan och pressa saften ur den andra citronen
pastasvarta oliverkikärtor, en liten burksoltorkade tomater,finstrimlade, en halv burk,fänkål,finstrimlad, (ca en halv till 2 pers)(valfri)salladsdressing
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Skiva fiskfilénoch lägg i en ugnsfast form. En riktigt god fiskrätt som alla i vår familj gillade. Terminsstart och uppstart med både jobb, skola, förskola och aktiviteter
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
skölj fänkåloch purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till ochmed de allra minsta, gillar. Här har jag valt Alaska Pollack som fisk men det går lika bra med vilken vit fisk som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.