Smaken är såå krämig, chili ger hetta, smaskigcurry och paprika som ger lite sötma. Kycklinggryta det är något vi äter ofta, går att varieraievigheter, men denna är något av favoriten
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Koka i 3 minuter. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivadechampinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. Koka upp och låt sjuda 3-4 minuter. 1 kycklingfilé. 2 selleri stjälkar. 1 röd paprika. 100 g champinjoner. 2 tsk röd currypasta (puré). 1 lime
Enkel fiskgryta med potatis och curry. kastrullen stå kvar på plattanDela fiskenimindrebitar Lägg. Gör så härSkala potatis, morötter, gul lök och vitlök och dela imindrebitar
Då har jag hittat den ultimatamarinaden. Inte en droppe olja och ändå så gott. Häftigt att mixa ner persikohalvor men det ska erkännas att jag var liteskeptiskinnan jag testade receptet men jag behövde verkligeninte vara orolig
I receptet nedan har jag skrivit två matskedar currypasta - det är anpassat efter den vanligacurrypastan du hittari svenska matvarubutiker (men du kan naturligtvis anpassa mängden efter hur mycket hetta du vill ha)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.