Gratinerad köttfärs- & spetskålsgratäng. //Malin Gratinerad köttfärs- & spetskålsgratäng. Jag har sagt det innan och säger det igen, vildsvinsfärs är riktigt gott
men ärligt den här Rättika & Spetskålsgratängen är fantastiskt god och perfekt för dig som äter lågkolhydratkost eller lchf och vill ersätta potatisgratängen
Skär köttet i grytbitar och bryn dem runt om i smör. Lägg över i en gryta. Skala och skär palsternacka och rödlök i mindre bitar och lägg i grytan tillsammans med den hackade persiljan
Sveriges mest älskade sås, kan det vara bearnaisesåsen. Varm eller kall, till sommarens grillade köttbit likväl som till bakispizzan dagen efter nyårsafton
Nu börjar julen närma sig med stormsteg, något som både gjädjer mig och gör mig en aning stressad. Det är nämligen så att jag ska genomföra en axeloperation nu på torsdag, vilket gör att alla bestyr innan julen måste vara klara tills dess eftersom jag sedan kommer att vara ofrivilligt vänsterhänt i en månad
Somliga maträtter tröttnar vi aldrig på även om vi lagat dom flera många gånger ända sedan vi slog våra grytor ihop, inte för att dom är många men några recept ligger oss varmare om hjärtat än andra
Smaksatt bärvatten från Grillmat LCHF. Foto Mikael Eriksson. Njutbara och nyttiga drycker. Som du kanske märkt är det väldigt lugnt och långt mellan inläggen här just nu
Jag tänkte börja detta inlägg med ett erkännande. Som den finsmakare och experimentella matbloggare jag vill utge mig för att vara, är det ett väldigt penibelt sådant
God kväll. Om ni har missat dagens Metro så skriver vi om att det i morgon är Samernas nationaldag. En alldeles ypperlig dag att fira med lite norrländska smaker
I helgen var min kompis Köttätaren på besök. Han är en finsmakare som livfullt kan berätta när han käkade en pastarätt med fyra ostar i Schweiz – hur de olika smakerna kompletterade varandra inne i munnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.