Till fredagens middag beslöt jag mig för att passa på och laga mer mat än vad vi skulle äta. Jag tillagade nästan alla grönsaker som jag hade köpt på grönsaksmarknaden
Orden gott bröd och LCHF eller low carb går sällan ihop. Whoopies eller vad det heter smakar för mycket ägg och är läskiga rent allmänt, bara att lägga ner
De flesta av er vet nog vid det här laget att jag inte är en av dem som är rädd för kolhydrater. ) Jag äter en hel del kolhydrater utspritt över dagen men framförallt före och efter träning i och med att det är då de behövs som mest
Smarrigaste pizzan langade ju då jag i går kväll. Detta slår vanlig pizza med hästlängder för mig då det smakar apgott och inte gör att Jag får ont i magen
Det fanns wraps och pitabröd (allt fullkorn eller glutenfritt såklart), frukost som havregrynsgröt eller äggviteomelett, sallader, varma rätter, nyttiga efterrätter och smoothies
Igår svängde jag ihop mitt favoritbröd - en glutenfri formfranska som fungerar utmärkt som rostbröd. Något som jag vill hinna baka oftare än faktisk bröd
Min käre man är ett fynd i de allra flesta avseenden. Dock är han ingen storfräsare bland grytor och kastruller, så köket brukar jag få ha för mig själv
Blanda mandelmjöl, bovetemjöl, margarin och vatten i en bunke tills det blivit en jämn deg, bred degen i en ugnsfast form, gärna ca 1 cm upp på kanterna, strö på aromsaltet