Smaka av med salt och peppar. Gör så här. Smält smöret i en kastrull. Vispa ner mjölet. Tillsätt mjölken lite i taget, koka upp och låt koka under fortsatt vispning 3-5 min
Låt koka upp och smaka av med salt, peppar och socker. BechamelsåsPublicerat 22 februari 2016. En riktig god och krämig béchamelsås som smakar mer än bara mjölk och mjöl
Citronmarinerad fänkål och lax. Jag hittade ett recept på citronmarinerad fänkål i senaste numret av tidningen Matkärlek och kände direkt att jag var tvungen att testa det
Smält hälften av smöret med hälften av oljan i en stor stekpanna på hög värme. Gör likadant med resten av fänkålen och använd resten av oljan och smöret
Grillad fänkål med chili & citron 4 st fänkål 1 färsk röd chili (borttagna kärnor och kärnväggar, hackad) rivet skal från en citron 2 msk olivolja salt, svartpeppar Klyfta fänkålen så att tjocka sidan är ca 1 cm tjock, gnid in fänkålen med citronskalet, oljan, chilin, salt och peppar
Men My New Roots är en en blogg med bilder och upplägg som gör mig grön av avund. Troligtvis behövs även tillgång till en eller flera vänliga personer som är riktiga fenor på att fixa och trixa med datorn/kameran om något skulle gå allt för snett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.