Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla. Största skillnaden från en vanlig sockerkaka är att man inte tillsätter vätska (mjölk, vatten, yoghurt ) i smeten
En morgonrutin jag brukar köra stenhårt med så här års när förkylningar ekar runt varje hörn är att svepa i mig denna ”wake me up shot” som innehåller citron, ingefära och äpple
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. 500 g räkor med skal. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. 500 g räkor med skal. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Mixa kexen med smör och kakao. Rör ner chokladkrämen i äggsmeten och häll i formen. Klicka ut kexsmeten i en form (24 cm) med löstagbar kant och ställ den kallt. Grädda kakan i mitten i ugnen i ca 1 timme
Flera tårtbottnar som har åkt in i frysen (dom går så bra att frysa, det är nästan enklare då man kan skära dom lättare när dom är lite halvfrusna), men jag har också testat att göra marshmallowfondant för första gången
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.