Filmjölkslimpa
www.oetker.se
www.oetker.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl Kungsörnen Vetemjöl
  • 12 dl Kungsörnen Grahamsmjöl
  • 12 dl havregryn
  • 14,5 dl filmjölk
  • 11 dl sirap (helst mörk)
  • 12 tsk Dr. Oetker BikarbonatFörberedelse 1 Gör så här Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, den skall vara kladdigare än en vanlig deg. 2 Stjälp upp i en avlång form ca 1 1/2 l klädd i bakplåtspapper.  Grädda brödet i ca 50 min. Låt limpan svalna i en handduk. Brödet är som allra godast när det är nybakt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.