Fetafyllda färsbiffar med tomat och basilikagräddsås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 gram fetaost
  • 2 msk basilika , färsk
  • 1 svartpeppar
  • 1 salt
  • 1 dl gul lök(ar) , finhackad
  • 4 msk vichyvatten , eller vanligt vatten
  • 500 gram blandfärs
  • 1 st ägg
  • 2 msk ströbröd
  • 2 msk smör
  • 3 st tomat (er)
  • 2 tsk vetemjöl
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk smör
  • 1 msk basilika
  • 1 dl gul lök(ar) , finhackad
  • 4 dl hönsbuljong
  • 4 port sockerärtor
  • 4 port potatispuré
  • 1 grönsaker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.