En god och enkel röra som kan serveras till kött, fisk eller vegetariska rätter, eller som dipp. Man kan helt enkelt ha den till allt, utom kanske efterrätt
Hacka basilika och soltorkade tomater och blanda med fetacrèmen. Fetacrème. Sätt ugnen på 200 gr. Blanda nötfärs, grädde, ägg, salt och peppar i en skål
Blanda färs, ägg och rosmarin. Pressa i vitlök och flytande honung. Salta och peppra. Blanda väl. Provstek en lite bit färs och smak om kryddningen är bra
Focaccia med grillad paprika, fetacreme och parmaskinkaSupergoda tilltugg, inspirerade av Karin Fransson i Borgholm, som går lätt att förbereda - något att tänka även inför nyårskalaset (ca 40 munsbitar)
Den där idén om köttbullar, potatis och brunsås tedde sig inte fullt så lockande på sena eftermiddagen som den gjorde i morse, när köttfärspaketet ställdes fram på tining
Har ni avgett några nyårslöften. Jag brukar inte göra det, för jag vet inte vad jag ska lova. Känns som de flesta lovar att bättra sig inom något område, men då riskerar jag ju ångest om det nu inte blir så
Jag gillar att göra färsbiffar av olika slag och smak, bäst är de med smaker från Grekland eller Italien, och detta recept kommer garanterat att bli en av favoriterna
Ingen är gladare än mig att tiden nu är inne för våra svenska underbara äpplen. Äppelsäsongen är magisk, tänk bara så många härliga sorter vi har att välja bland
Dela nektarinerna i små tärningar. Finhacka salladslöken och chilin. Lägg alltsammans i en skål och tillsätt olivolja, balsamvinäger, koriander, salt, peppar och honung efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.