Ingredienser Portioner. 4 500 g rödbetor 300 g potatis 200 g palsternacka 2 ägg 1 msk flytande honung 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 krm grovmalen svartpeppar rapsolja Getostcrème 200 g getost av chèvretyp 1 dl crème fraiche salt peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera ugnsgrönsakerna och rödbetsrårakorna med färsk spenat och brunsås. Blanda med olja, salt, peppar och rosmarin i en ugnsform och ställ i ugnen ca 25 min
Blanda färs, ägg och rosmarin. Pressa i vitlök och flytande honung. Salta och peppra. Blanda väl. Provstek en lite bit färs och smak om kryddningen är bra
Servera med rostade grönsaker och fetacreme (recept finns nedan). Jag gillar att göra färsbiffar av olika slag och smak, bäst är de med smaker från Grekland eller Italien, och detta recept kommer garanterat att bli en av favoriterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.