Små saftigabiffar smaksatta med feta och mynta, tillsammans med knaperstekta polentaplättar, vitlöksmättadtzatzikioch en het tomatsalsa, allt serverat i ett pitabröd
Minväldigtfina äldsta syster var däremot här, tillsammans med min systerson, och av någon outgrundliganledning fann jag mig stå vidspisenoch röra i en tomatsås
Pressa ner vitlökenoch rör runt lite, var försiktig så den inte bränns. Koka upp och smaka av. Det är litepilligt att laga denna rätt, men det är å andra sidan mödan värt
Pressa ner vitlökenoch rör runt lite, var försiktig så den inte bränns. Koka upp och smaka av. Det är litepilligt att laga denna rätt, men det är å andra sidan mödan värt
Snittade dom på mittenoch sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsaltoch nymalen svartpeppar
Biffarna serveras med ugnsbakade potatisklyftorochtsatsiki. salt och nymalen svartpeppar. Om du inte får tag på lammfärs går det bra med nötfärs eller blandfärs
• Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhuskenoch blanda till en slät smet. Pizzadeg. Tomatsås. • Tillsättfiberhuskenoch blanda den väl direkt ner
Lammfärsbiffar för att vara mer exakt. Lamm är något jag sällan tillagaroch sällan äter. Rör ner resterande av parmesanen och smaka av med salt och svartpeppar
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompistillvinetoch den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarinoch en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivoljaochbasilika)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.