Salta och avsluta med några ordentliga tag med pepparkvarnen. Den salta fetaosten bryter av fint mot den söta vattenmelonen ochmyntanoch limen ger det där lilla extra
Placera med skarven nedåt på ett fat, strö över lite mer myntaoch servera. Trots att jag har många kokböcker i London har jag kvar några hemma i Sverige med, både i sommarstugan och vanliga huset
Jag har testat de här små knytena tidigare, de är fyllda med spenat, lök ochfetaost men nytt för den här gången är att jag stoppade i färsk mynta också - ett bra drag visade det sig, det blev riktigt gott
Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter. Blanda färs, pressad vitlök, timjan, smulad fetaost, salt och peppar noga i en bunke
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffarmed soltorkade tomater ochfetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlök och rosmarin, krydda med salt och peppar. Just den här ulliga har gått sommaren lång och betat i fina Fryksdalen hos goda vänner
Lägg kantarellerna i en stekpanna och stek på medelvärme tills vätskan har kokat in. Nu är det inte bara svamptider även mandelpotatisen har sin bästa tid nu, eftersom mandelpotatis lätt kokar sönder är det enklast att koka den med skalet på
Ajvar relish är en kryddig grönsaksröra med rötter i Balkan som innehåller paprika och aubergine. Servera tillsammans med stekt strimlad vitkål eller nykokt broccoli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.