En "orgiebild", förlåt - kan inte låta bli att ta med. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Sommartidinnebär att det är frukt- ochbärtidoch det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter ochbärsom är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
Eftersom jag aldrig köper sallad i butik, utan bara äter den jag odlar själv, är jag efter en lång vinter desperat efter lite grönt och allt som växer just nu är kirskål
Tillsätt resten av smör och olja och fräs grönsakeroch kryddor ett par minuter. Rör ut majsstärkelsen i vattnet (lika delar vatten som majsstärkelse) och rör ner i den sjudande grytan
Att man dessutom kan variera vad som är "smått och gott" gillas också. Den här gratängen kan dessutom göras vegetarisk genom att byta ut fläskfilén till quorn (och ta bort salamin eller ersätta den med facon)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.