Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper. Både den här vägen, på min Facebooksida, Instagram och inte minst via mina kokböcker
men det vore inte likt mig att bjuda på ett säkert kort. så jag litade på det. en hel anka på ca 2-2,5 kg3 krm salt2 krm vitpeppar2 gula lökar1 morot3 krm timjan4 apelsinerTill apelsinsås. Sätt ugnen på 225 grader. Då ska den ha en innertemperatur på 60 grader. en hel anka på ca 2-2,5 kg
Det är alltid lika spännande att ta en titt påbloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
Solnedgång över Kleopatrastranden på nyårsaftonen. Det känns verkligen roligt att min mat är så populär, bloggen når väldigt många världen över ser jag i statistiken
Men vi ska anstränga oss och det blir lite hälsotema här påbloggen under den närmaste tiden, vi börjar med en vintersallad som innehåller proteirik quinoa, och flera mycket nyttiga ingredienser som fänkål, ruccola, granatäpple och mandel
Eller på grillad kyckling med getost. Stryk ett generöst lager djävulssylt på en laxfilé. Stek i ugnen på 200 C ca 15 min beroende på laxbitens storlek och tjocklek
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.