Det här är jag så förjävligt peppad på så jag bara måste svära lite extra. Att släppa storstadsfokuset, men fortfarande servera hållbar, smart och jävligt god mat till ALLA runt om i hela Sverige är SKITVIKTIGT om vi ska göra verklighet av ambitionen att göra det lätt att göra rätt och göra maten människor älskar bättre
Svartpeppar. Jävligt Borlänge – JävligtGotts Veganburgare påBastardBurgers. Namnet kommer ifrån en sammanslagning av deras tradition av att döpa sina burgare efter städer, och ja – Jävligt Gott
Jag gjorde inte bara svartvinbärssaft av vinbären jag plockade häromdagen utan även gelé. Gelé använder jag mycket i såser och grytor på hösten och vintern, ger otroligt god smak även om man bara tar en litenklick
Toast påsvart trumpetsvamp i två lager. Svart trumpetsvamp med krutonger låter intelika ballt. Förrättsmiddaginnebär att man skippar huvudrätten och går på med flera förrätter istället
–. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. o. m. b. a. r. n. v. ä. x. t. e. j. g. u. p. l. s. d. h. M. ö. f. y. å. c. k. D. G. ,. C. Ä. 1. (. 4. 0. ). 2. 3. 5. T. H. F. -. L
– Blir du mätt på det då. – Snälla mamma, lakrits, datorn, kaffe, grön, Theresa, baka…. Först en go sallad från våra gröna matkassar vi håller på och sätter ihop
Denna kladdis är gjord med bas påsvartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Mixa dadlarna först tills de är mosade och glansigatillsätt bönorna och mixatills du får en deg
Men, misströsta ej - som pausmusik tänkte jag bjuda på ett recept på en svartvinbärssorbet som jag nu lyckats göra två år i rad utan att ta en bildpå skapelsen
Koka upp och håll buljongen varm påspisen. Skala och finhacka löken och vitlöken. Stek löken på medelvärme i olja, tillsätt sedan champinjonerna och vitlöken
Det här är ju trots allt en matblogg först och främst, och med tanke på hur ni alla tar er hit (via googlade recept) så är ju Jävligt Gott först och främst en överdimensionerad och interaktiv kokbok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.