LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Lägg i en kastrull tillsammans med ingefära, socker, citronskal och hackad vitlök
När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Jag sitter och funderar på efterrätt till nyår. Jag får återkomma till vår efterrätt, nu ska jag tipsa om två supergoda efterrätter som är enkla att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.