Sila av pastan och blanda med creme fraichesåsen, lök, kräftstjärtar och spenat. Blanda samman creme fraiche med grovhackad dill, rivet skal från en citron, 2 msk citronsaft, salt och peppar i en skål. 400 g Farfalle
Koka farfallen i rikligt med vatten. Smaka av med salt och peppar. Häll bort vattnet när pastan är al dente, blanda den med såsen, garnera med hackad persilja och servera
Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Rengör svamparna noga med en fuktig kökshandduk och skär dem i tunna skivor
Ner i kastrullen med er. Pressa saften från en halv citron och tillsätt salt i en kastrull med vatten. Tillsätt parmesanen och olivolja, kör ett varv till med mixern och smaka av med salt och peppar
Koka Farfalle Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Koka dem sedan i saltat vatten tillsammans med finhackad lök och morötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.