Visserligen försöker jag att hålla igen med sånt men nu när jag har en dotter i huset över sommarenvill jag ju gärna fjäska lite och samtidigt visa henne att det finns alternativa godsaker
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Om du vill ha mycket mjölk i kan det vara en bra idé att värma den i mikron först. Köp en av någorlunda kvalitet, annars håller sig inte kaffet varmt längre än till entrén på skolan eller jobbet… Vill du ha mjölk till
Ta en mindre mängd om du intevill ha en så fet pizza (en smaksak). Och innan jag visste att jag var allergisk mot vetemjöl förstod jag inte att "bakiskänslan" som jag kände dagen efter en pizza, berodde på att kroppen hade fullt sjå med att ta hand om något som den verkligen inte uppskattade - vetemjöl och dessutom det i kombination med en massa fett
Tillsätt krossad tomat och låt koka någon minut. Man kan experimentera som man vill. Jag tycker det är för enformigt att sleva i sig en och samma konsistens och smak
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Under denna tid kommer orenheter och boss från benen att lägga sig som ett brunt skum på vattenytan. Många gillar att laga buljong på dem och framförallt är det många hundägare somvill komma över dem till sina vovvar
Vi har även plats inomhus för ca tjugo gäster, vilket är tur dagar som dessa. Känsliga bakverk med grädde förvarade vi i kylskåp och fick hämta ut efterhand
Det här med hur mycket vitlök, spiskummin och salt man vill ha, det är trots allt en ren smaksak. Jag kan minnas fel, men jag har för mig att den på något vis var besläktad med Allt om Mat
Vill man förvara längre än så är det nog bäst att dela längden i mindre delar och förvara i frysen. Om det nu inte är en spritsbar kakdeg, men då kan den bli för kladdig istället så att det till slut ser ut som att en bomb(en kakdegsbomb) har slagit ner i köket efter alla försök att få bukt på eländet
Pressa i vitlöken, rör ner krossade tomater, vatten, tomatpuré, fond och oregano. Köttfärssås blir alltid godare ju längre det får puttra, men har man inte tid så får man göra sitt bästa
Inte så lätt för en sockerälskare som jag. Samtidigt finns det ett stort behov för alla som är diabetiker eller som helt enkelt vill njuta av någon kaka men somvillförsökaleva sundare och minska på sockerintaget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.