Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Förutomrecepten har jag också skrivit lite grann om varför innehållet i respektive recept är nyttigt och inspiration till dig att vara flexibel och experimentera med innehållet så att du kan laga dina personlig favoriter
Krama ur gelantinbladen och smält dem försiktigt i en kastrull. Jag vet att jag lagt ut receptet tidigare men denna är verkligen värd att göra nu till midsommar
Oftast äts det som pålägg på karelska piroger men det är oerhört gott på till exempel knäckebröd med avokado och finhackad tomat, eller på små kavringssnittar med ett persiljeblad i toppen
Den här ostkakan gör jag ofta dels för att den är så vansinnigt god och fräsch i smaken, men också för att jag kan äta den när som, alltså den passar både till frukost, lunch, mellanmål eller som en lättare variant som kvällsmat
Dags för vegetariskt igen. Receptet finns under bilden. I biffarna på bilden är det mer kikärtor än potatis men som sagt, det blir bra och det är inte speciellt viktigt med proportionerna
Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Där kan man ”gömma” de flesta sorters grönt – och eftersom detta receptet också innehåller ägg, ost och kokosmjöl så blir plättarna rejält mättande, näringsrika och ger en bra dos protein på köpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.