Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Mina ägg, som jag köper av en kompis, är dessutom värpta av lyckliga hönor som kaxigt sprätter omkring i det fria och mumsar i sig grönska, så gulorna gör skäl för sitt namn och lyser som solen själv
Men oj så mycket bättre jag är i min allergi en dag som denna när regnet öser ner. Då åkte köttfärsen i soporna (den luktade märkligt) och jag fick dessutom överge matlagandet för att panikköra tillbaka till jobbetpå grund av datorstrul
Eftersom vi går på en i Ur och Skur-förskola där man inte serverar frukost så existerar liksom inte riktigt alternativet att låta barnen hoppa över frukosten hemma
Perfekt att förberedaför dej som känner för att bjuda hem någon på middag, ett gott mos eller pressade potatisar passar fint till och suger upp den goda såsen extra bra
Jag har gjort en steg för steg beskrivning på hur man gör nallen. Fäst den på nospartiet. Han stod och torkade så fint på min köksbänk och förgyllde den tid jag spenderade i köket att jag har funderat på att göra en likadan som får pryda mitt kök
Men vilken tur för mig då jag råkade läsa en tråd på FB om just majonnäs på smör. Olivolja går faktiskt också bort för mig, då den olja jag gjort majonnäs tidigare av är inte ekologisk
Så var det första sommarmånaden då, får hoppas att det märks på vädret snart också. Vår andra "Linas matkasse" kom ikväll, tyckte att det var roligare rätter förra veckan men jag kan och hoppas att jag har fel
Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party. Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.