100 g Socker. 1 st Ägg. 100 g Smör (rumstempererat). 1krm Salt. 1 st Ägg att pensla bullarna med. Byt bara ut saffranen mot ca 10g kardemumma. 100 g Socker. 1 st Ägg. 100 g Smör (rumstempererat). 1krm Salt. 1 st Ägg att pensla bullarna med
År tjugohundratretton har utsätts till internationella åretför quinoa (svensk version). År2010 var internationella åretför biologisk mångfald, 2008 vigdes bland annat åt internationella åretför sanitet. Bild som visar annan variant av lunchmat än den receptet nedanbeskriverSyrlig quinoasallad med belugalinser4 port3 dl röd quinoa1,5-2 dl belugalinser1 stor zucchini 1/2purjolök1 citronen näve färsk dillolivolja flingsaltsvartpepparKoka både quinoan och linserna, separat, enligt förpackningarna. 2010 var. 1 stor zucchini 1/2 purjolök. 1 citronen näve färsk dillolivolja flingsaltsvartpeppar
10 g maizena. 1 dl iskall ljus öl. 1 liter olja att fritera i, typ solrosolja eller annan utan smak som tål höga temperaturer. Låt smeten vila i 15 minuter, när den är klar ska konsistensen vara något tjockare än en pannkakssmet. Värm olja i en tjockbottnad kastrull, bäst är att använda sig av en termometer för att kontrollera temperaturen - vid 180 grader är det läge att fritera. 10 g maizena. 1 dl iskall ljus öl
10 billiga maträtter, förårets fattigaste månad. 1. Morots- och linssoppa, ca 15 kr/portion. One Pan Pasta, ca 14 kr/portion. Falsk fläskfilé, ca 15 kr/portion. Citruslax, ca 15 kr/portion. Pasta med tonfisk och citron, ca 10 kr/portion. Korv- och äppelgryta, ca 12 kr/portion. Baconpytt, ca 10 kr/portion. Kycklingpaj med spenat, ca 18 kr/portion. 10. Frikadeller i Tomatsås, ca 18 kr/portion. 2017-01-10 @ 19
Så för att ta hand om mig lite bättre bestämmer jag mig helt enkelt för att under 14 dagar se till att vara i säng absolut senast 22. Varför inte haka på min utmaning under 14 dagar och se till att ladda upp batterierna och ta hand om dig på bästa möjliga sätt genom att låta kroppen få göra det den är bäst på - att jobba för din hälsa och ditt välmående
Sitter och lyssnar på mattrender på Arlas pressfrukost på Årets Kock. Ättika - 3-2-1-lagen är min klassiker, gör denna till allt i köket i olika varianter. INGREDIENSER, 3 burkar gurka1 kg Västeråsgurkaca 9 dillkronor3 tsk senapsfrön, gula och bruna (hemodlade gröna är starka och fina)3 lökar, gärna färsk knipplök5 dl ättikssprit (använder du Perstop, 2 dl + 3 dl vatten)5 dl vatten5 dl socker3/4 dl vanligt jodfritt salt (salt med jod kan ge bismak och mineralsalt har inte samma konserveringsegenskaper)GÖR SÅ HÄR. _10. 1 kg V
Först17 maj, då fyller dottern år, sedan idag, 24 maj, då fyller maken år. 1 st äggula. 1, 5 dl bakerix. 1 dl kakao (gärna ekologisk då den innehåller inga tillsatser och har minst kolhydrater). 1. Vispa ihop smör och 1 tsk vaniljpulver. Blanda kakao och resten av vaniljpulver (1 tsk) med bakerix. Låt svalna under ca 5-10 minuter innan du lägger på smörkrämen för att den inte ska smälta för mycket. 17 ma. 1 st äggula. 1, 5 dl bakerix. 1 dl kakao (gärna ekologisk då den innehåller inga tillsatser och har minst kolhydrater)
För en si så där 10år sedan hade vi en favorit här hemma som bestod av kycklingfilé med en sås gjord på grädde och ingefära. Tillslut föråt mig så på det och det har tagit mig 10ÅR att komma över det. 1 pressad vitlöksklyfta. 5-6 dl grädde1-2 msk kinesisk soja. 1 pressad vitlöksklyfta
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Vill passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År
Idag har vi haft 1- års kalas här i huset förvår lille kille. Det var en nöjd och glad nybliven 1-åring som stupade i säng i kväll. Du behöver (ca 10-12 port). 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. Låt puttra utan lock ca 15 min. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. Matpaj ca 10-12 port. 1 tsk salt. 1/2 tsk malen svartpeppar. 1/2 dl tomatpurè. 1 msk oregano. 1 burk svarta oliver. ca 10 min H
Sätt ugnen på 175 grader. Dela dagen i cirka 16 bitar, rulla sedan till kulor. Grädda i ugnen i cirka 15 minuter, eller tills kakorna fått färg. 100 g rumstempererat margarin. 1 tsk bakpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.