Om man ser på våra inlägg och recept de senaste veckorna så kan man ju tro att vi bara äter på helgerna och att vardagsmaten överhuvudtaget inte längre existerar i det Mårtenssonska köket
Höst. regn och rusk, vinande vindar, fallande löv, mörkare, kallare tider och insikten att man måste räkna med att det tar längre tid att ta på barnen ytterkläderna innan dagis och skola eftersom man fr o m nu måste klä dom som små michelingubbar fram till mars-april
På nyårsafton lagade jag en fyrarättersmiddag som faktiskt blev riktigt riktigt bra. Jag tycker så mycket om tilltugg och förrätter att jag skulle kunna leva enkom på dem, och det var väl delvis anledningen till att vi hade två förrätter på nyår
God fortsättning. Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton. Vi hade det jättebra och det var lugnt och skönt och inte för mycket smällare, vilket vi som har hundar uppskattar
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Jo då, det finns minsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
En fiskgratäng får ni idag, en med lax, krämig citronsås och mos smaksatt med dill och citron. Mycket citron blir det men för mycket citron kan det aldrig bli, i alla fall inte om man ska tro på Anki som är citronberoende
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.