Det är min Annie det. I morse propsade hon på att få göra frukosten, 'Du gör ju alltid så många frukostar till mig och Magda Mamma så idag ska jag göra till dig'
Sätt på ugnen på 175 grader. Vispa ihop ägg och socker poröst. Blanda mjöl, bakpulver, kanel, pepparkakskrydda och salt i en skål och blanda med ägg och socker blandningen
Här kommer receptet, från Leila alltså. Här kommer receptet, från Leila alltså. Jag tog kallt vatten istället)3,5 dl vetemjöl2 tsk bakpulver4 msk kakao1 nypa salt100 g 70% chokladsätt ugnen på 175 gvispa ägg, strösocker och vaniljsocjer vitt och pösigtsmält smöret häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmetenblanda vetemjöl, balpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smetenhacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbadplacera ut muffinsformar och fyll med smet till 2/3grädda mitt i ugnen i ca 15 min OBS
Ringla sedan ner chokladen under omrörning i äggskummet och vänd försiktigt ner grädden. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
Min vän Charlotta skulle komma och fika lite, himla trevligt. Ännu trevligare blir det ju om man är några stycken så jag bjöd in två vänner till, varav en precis åkt till Bali och gift sig (Grattis på dig
Fick den här rätten öppen Lasagne med spenat och mandelpesto av min väninna som gjort den från en kokbok (om jag vore din hemmafru) som hon lånat av mig som jag fått av en annan vän som var med på middagen och nu bjöd jag den till några andra vänner
Ett enkelt fluffigt bröd, någonstans mellan det där goda turkiska, vad det nu heter, och en fralla. Det turkiska går numera går att köpa i var och en orientbutik här, men jag blev förälskad redan på 1980 talet i Berlin, där det såldes i turkiska bagerier
I Sverige mäter man ugnstemperaturer i Celsius och i USA använder man sig av Fahrenheit. Internet är fullproppat med inspirerande människor från hela världen med galen kreativitet när det gäller att skapa
Inlägget Världens godaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 5 dl creme fraiche (gärna 34% fetthalt) 150 g riven ost (valfri sort, jag använder mozzarella) 1 pressad vitlöksklyfta Garnering
Använd riktiga ingredienser. Världens godaste saffransbullar. Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.