Sesam- och nigellafrön (nigellafrön kallas även för kumminfrön, de kan uteslutas). Du kan använda ersätta vetemjöl special med vanligt mjöl men jag tycker att brödet inte blir lika luftigt då
Brödet, som har en härligt frasig och seg skorpa, är godast nybakat men det går givetvis bra att äta senare också bara att det då har fått en mjukare yta
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Blanda ihop samtliga ingredienser till fyllningen och häll blandningen över degbottnen i långpannan. Låt svalna, skär i rutor och pudra över florsocker strax innan de serveras
Ett grymt gott bröd som du snabbt och enkelt slänger ihop med få ingredienser. Inget ska knådas eller jäsas långa stunder och JA brödet smakar underbart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.