Förvara i burk med lock. Hur gammal jag än blir så älskar jag att få påskägg. Häll grädde och mjöl i kastrull, koka upp och rör kraftigt med en träslev tills smeten är helt slät och välarbetad
Lägg upp lagom stora fågelbon på en plåt med bakplåtspapper. Nu är snart påsken här och vill ni göra ett enkelt, gott och lite extra roligt påskfika kommer ett tips här på fågelbon
Äggskalen fyllda med äggröra och toppade med löjrom och handskalade räkor. Vill man kan äggröran smaksättas med lite tryffelolja eller ge den ett sting med några droppar tabasco alternativ med finriven västerbottensost
Jag tänkte fresta med lite goda röror till de sedvanliga äggen nu i påsk. Gröp ur gulorna och blanda med färskost, paprikapulver, tabasco, senap och salt
Ingredienser. Ägg. Råa lökskal, krokusblad. Gör så här. När du skalar löken som till jansson sparar du dessa och virar in äggen i och tar sedan aluminiumfolie runt om ägget och lökskalet
Såg något liknande i en tidning så testade, de var ju så söta. Jag smälte mörk choklad ca 100 grblandade sedan i 1 dl kokos 0,5 dl mini marsmallows och ca 1,5-2 dl rice crisp flingor men man kan även använda tex k-special,rispuffar eller det man har hemma och även hoppa både marsmallowswn och kokosen det är bara fantasin som sätter stopp
I år fyller jag påskäggenmed tre enkla godissorter som man lätt bakar själv. Smält under tiden chokladen i ett vattenbad och färga den gul med karamellfärg
Fest, högtider och helger i all ära, men visst kan det vara bra med vardagens sköna lunk också. Ni vet, när man efter en full dag på jobbet, hämtat barnen, uträttat nåt ärende, lagat mat, lagt två tvättmaskiner och så äntligen får man sätta sej ner (nöjd) med sin prestation och bara få njuta av en stark kopp kaffe och kanske något smått och gott till
Förvara i burk med lock. Hur gammal jag än blir så älskar jag att få påskägg. Häll grädde och mjöl i kastrull, koka upp och rör kraftigt med en träslev tills smeten är helt slät och välarbetad
Nu är det dags att börja med allt det härliga påskpysslet. Nu när våren och inspirationen börjar kika fram tillsammans med solen så brukar det bli mycket påskpyssel här hemma
Omslut varje chokladbit med en bit mandelmassa och forma till ett ägg. Mät upp florsockret och blanda med olja, mjölk och citronsaft till en tjock smet
Naturligtvis kan du lämna och enkelt, bara toppad med choklad. Stek nötterna i ugnen på medelvärme (180 grader C) i 5-8 minuter (se till att inte bränna. Sätt cookies på en plåt täckt med bakplåtspapper och grädda i 175 ° C i 12-15 minuter. PS Om du vet att äta barn, byt nesul med Nesquik Du kan dekorera med färgade strössel 100 g hasselnötter / mandel / nötter - 275 g mjöl - 200 g smör (kallt) - 1 äggula - 1 tsk salt - 100 g florsocker - 2 teskedar snabbkaffe -
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.