Strimla rödlöken och fördela den tillsammans medkapris ovanpå. Att grilla är ju bland det bästa jag vet och min fru får ofta vara inne i köket och fixa med tillbehören
Börja med vinäger, citronsaft, dijonsenap, dragon, salt och peppar. Tillsätt slutligen den strimlade purjolöken, kaprisen och den hackade persiljan och blanda försiktigt
De packar i ordning ingredienser i en påse tillsammans med recept, sen får man själv tillaga en hyfsad lättlagad gourmetmiddag med bra och goda råvaror
Sedan tillsätter du dom grönsakerna du vill ha med. Avsluta med att hacka i dill. Du börjar med att koka din potatis, när den är klar delar du den i mindre bitar (låt den svalna lite först), blanda sedan ihop en dressing bestående av ca 3 msk olivolja, 1 msk rödvinsvinäger, 1-2 tsk dijonsenap, salt och peppar
Idag tänkte jag tipsa om den här goda färskpotatissalladen som Patriks mamma bjöd på igår lunch. Blanda creme fraiche med skånsk senap efter smak och tycke
Koka potatisen med mycket salt. Ta gärna lite av kaprissaften också som ger dressingen god smak. Stick dem med kniv, sticka eller gaffel och känn om de är mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.