Nagga bottnen med en gaffel. Skiva löken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 24–26 cm. 2 tsk dillfrö. 1 dl hackad dill
Hacka dillen och rör ner den tillsammans med salt i äggstanningen. En paj med färskpotatis i. Nu är det ju inte bara potatis i utan även salladslök, äggstanning och dill i fyllningen plus riven ost ovanpå
Jag tänker att ni är sugna på en kvällsmacka och tänkte tipsa om denna med vähääldigt mycket dill. Men testa, för den är verkligen bra att jobba med och tvärtom ganska bred i smaken
Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Jag har mest ägnat mig åt jobb, sjuka husdjur, familjemedlemmar som behövt hjälp och korsord
Blanda smöret meddillen och den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Vi avslutade helgen med att äta den här färskpotatispajenmed goda tillbehör. Pajen kan med fördel göras i förväg så att den hinner sätta sig ordentligt
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Strimla salladslöken och blanda med löken. Blanda ihop mjöl, smör och vatten till en deg. Tryck ut degen i en pajform, 23 cm i diameter och ställ formen i kyl i 30 minuter
Värm hälften av oljan i en panna tillsammans med vitlöken, bryn på mellanvärme tills löken är svagt brun, tillsätt sen resten av oljan, grönsakerna, citronsaften och salta lätt
Nördar finns inom alla områden), däribland bröd med granatäpplekärnor, äppelrökt bacon och ett rågbröd meddill som jag tagit inspiration ifrån till detta brödet jag gjorde häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.