Jag har tidigare skrivit om durrakorn från da Carla, men aldrig tidigare prövat denfärskapastan. Det ärdenfärska glutenfria spagettin från da Carla ett strålande exempel på
Tillsätt peston i pastan och sockerärterna. 400 g pasta 150 g sockerärter300 g parmaskinka, tunt skivad. Gör så här1. Rosta pinjenötterna på medelvärme 5 minuter i en torr stekpanna tills de fått färg. Koka pastan enligt paketet, låt sockerärterna koka med de sista 2 min. 400 g pasta. 150 g sockerärter
Servera till nykokt pasta med färsk basilika strösslad över rätten. hackad färsk basilika. Det goda med pastarättenär att denär krämig, trots att mängden crème fraiche bara är så stor att den precis binder ihop det hela
Vänd ner denfärdigkokta och avrunna pastan med kycklingen och svampen. Stek svampen i olja på ganska hög värme tills de"knäpper till" i den och de fått fin färg
1500 g färska blandade tomater. 1400 g spagetti eller linguine 500 g färska blandade tomater 6 klyftor vitlök 3 msk smör 2 askar smörgåskrasse 3 msk olivolja salt och pepparKoka pastan riktigt al dente i välsaltat vatten, spara en kopp pastavatten. När vitlöken är mjuk, lägg i spagettin och en koppa pastavatten i stekpannan och låt den koka med vitlöken i 1 minut
Är ni lika galna i skaldjur och pasta som jag är så tycker jag absolut att ni ska testa denna rätt. Dock sprang tiden iväg efter att jag hade tränat och jag fick spara det till en annan gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.