Nygräddade kanelbullar med ett glas varm mjölk. Det här är helt vanliga, hederliga kanelbullar, inte glutenfria eller laktosfria - eller sockerfria för den delen heller
Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept. Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag)
Resultatet blev verkligen KANELbullar med extra allt, Jag påstår inte att bullarna är som "vanliga" bullar, men jag påstår att de är jättegoda och ett riktigt bra alternativ för oss som inte tål gluten
Jag har ett hemligt knep som jag tar till och som ger dem det där extra. Klassiska kanelbullar med alla knep och trick som gör dem sådär bagerilikt oemotståndligt goda och perfekta
Relaterade Extra frasig Focaccia. Någon gång för en herrans massa år sedan, tror faktiskt det var när min äldsta var bebis, så satt jag och kollade på en massa knasiga matlagningsprogram under dagarna
En favorit, lätt och smidig att göra. Rullen kan stå förberedd och klar för ugnen. Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
De här supergoda fluffiga frallorna är väldigt enkla att baka. Visserligen tar det lite tid att rulla alla trettio små bullar, men jag tycker att det ibland kan vara terapeutiskt och avslappnande att göra lite enformiga uppgifter som att knåda och forma en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.