Att tiden rusar på visar också att det i dagarna är hela fyraår sedan jag började blogga. Så fort jag börjar på ett inlägg ploppar det upp idéer för fyra inlägg till
Får se om det är någon som hittar tilbaks hit igen. Tänkte starta min come back med att bjuda på ett recept på en tårta som jag gjorde till min sons födelsedag
Så ni förstår nog att vi hade flera matlådor med denna rätt i fler aveckor. För en si så där 10 år sedan hade vi en favorit här hemma som bestod av kycklingfilé med en sås gjord på grädde och ingefära
Och kan jag bli friskare och mer energifylld med åren så kan även du det det. Jag har alltid haft en mycket stort intresse av kost och hälsa, och visst sjutton har jag provat en del mer eller mindre konstiga "metoder" som utlovat hälsa och viktnedgång genom åren
Och kan jag bli friskare och mer energifylld med åren så kan även du det det. Jag har alltid haft en mycket stort intresse av kost och hälsa, och visst sjutton har jag provat en del mer eller mindre konstiga "metoder" som utlovat hälsa och viktnedgång genom åren
Så fort det går för fyra härliga dagar att försvinna. Receptet som är Paolo Robertos är beräknat till fyra personer, men det skulle blir på tok för stora portioner tycker jag, men tillhör ni dem som hellre äter mer dessert än middag så kanske ni ska beräkna att receptet räcker till färre än vad jag har angett
Godaste förrätten, 1 bricka till fyra. Årets godaste förrätt. En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute i butikerna och trädgårdslanden. Jag använde några av dyrgriparna till en riktigt klassisk jordgubbstårta
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.