Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Dagen till ära serverar jag er ettriktigt bra recept på inkokt lax. Karin / bevemyrs blogg. Bjuder du på den lär gästerna garanterat fylla tallriken mer än en gång
Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning. Blir klar på ett dygn så man behöver inte vänta med att äta den heller
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innanvi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Jag vet inte hur det är för er, men för mig så hamnar mjöl överallt, det blirkladdigt och hela processen känns nervöst med allt som ska stämma med knådning, vätsketemperatur och jäsningstider
Ola tyckte jag hade bakat ett snyggt bröd idag. Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens tillöverdrivensjälvkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Använde som mjölk Arlas ekologiska lantmjölk (tidigare kallades den väl gammaldags mjölk. Så krångligt om det hade varitcopyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigoldsdrivsistället av "kan" och "vill")
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.