Dettainlägg gjordes innan London OS skulle dra igång. En viss jästighet som passar till fiskens panering, då den är framställd enligt sur lie, vinet har vilat på jästfällningen en tid innan buteljeringen och får då en lite brödig, jästig smak
Dela med dig av inlägget. Blanda detta i smeten, tryck ut det på en plåt med bakplåtspapper. Nu blir det vitkål till middag, härligt att sätta sig till ett dukat bord när man kommer hem från jobbet
Ettlitet rött paket, helt i min smak eftersom jag älskar prickigt. Efteråt, när kakan var klar förstod jag inte heller poängen med att låta sockret smälta i ett vattenbad tillsammans med äggen när man lika väl kan vispa sockret pösigt
Nu är julen utkörd men så hittade jag ett bortglömt inlägg på hemmagjord vinglögg och tänkte att jag hann med att publicera det innan julen är helt ur vårt medvetande
Efter en liten stunds surfande fastnade jag för ett nytt recept från Arla, Rödbetskaka med äpplen. Vispa olja och socker pösigt, rör ner riven rödbeta, tillsätt ett ägg i taget och sist filmjölken
Det tunna täcket var trots allt för tunt i detta skitväder vi välsignats med, så han blev förkyld. Ha ha ha, nu har vi nog haft fisk, kyckling och vegetariskt lite väl mycket här hemma
"Majoriteten av alla som hänger här inne hos mig är inte ett dugg oroliga för ketoACIDOS. Det här inlägget har jag tagit från Martina rakt av (jag har frågat och det var okej)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.