Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Det är ett Italienskt lantbröd som är väldigt enkelt och mycket gott. Ett otroligt enkelt och gott matbröd som jag ofta svänger ihop när vi ska ha t ex gäster eller bara vill ha hembakt till frukost
Ett litet smaktips är att man kan tillsätta oliver eller soltorkade tomater i degen innan man gräddar brödet men oliverna och tomaterna måste vara fria från vätska innan de hamnar i degen, så låt dem torka en stund på papper eller en duk
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Nu har jag samlat i hop mig till att dela med mig av ett tidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.