Vispa tills jästen lösts upp helt. Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Som ni kanske märkte blev visst ett oplanerat men långt blogguppehåll här. Jag älskar enkla bröd, och med endast en jäsning och ingen knådning kvalificerade det sig direkt in bland mina favvobröd
Pensla bröden meduppvispat ägg och strö över sesamfrön. Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Facebookgruppen LCHF Recept. Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.