Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget pådetta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Sätt ugnen på 200 grader. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar
Plötsligt inser vi att våra jackor är på tok för tunna och Håkan upptäcker att det inte går att cykla i shorts till och från jobbet längre, överdragsbyxor är ett nödvändigt ont om vissa kroppsdelar inte ska få frostskador
Mixa mandelmjöl, sesamfrön och pofiber i någon minut. Tycker det är ett suveränt sätt att ta vara på leftovers i kylen, man tager vad man haver och det blir ändå alltid gott liksom
Bara ett annorlunda sätt att göra dem på. Jag gjorde en helt vanlig kanelbullsdeg men istället för att grädda dem i ugnen gräddade jag dem i ett belgiskt våffeljärn
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.