Och om man är ett rooibosfan är det säkerligen jättegott. Varken jag eller barnet är särskilt förtjusta i värme och jag kan nog klassa in i flysolenklubben
Jag bestämde mig därför lite hastigt och lustigt för att röra ihop en deg. Jag ville servera ett gott bröd till de smaskiga auberginerullarna, som ni fick recept på igår, men vi hade inte något passande bröd i frysen
Det är min syster som har introducerat mig till detta goda som är superlätt att göra. 1 st 150 grams brieost med mögel på alla sidor (en rund är väl att föredra). 1 st 150 grams brieost med mögel på alla sidor (en rund är väl att föredra)
Dessa tider med mycket förkylningar och luftvägsinfektioner så kan jag tipsa om min ‘häxbrygg’ som jag tycker lindrar både ont i halsen och jobbiga luftvägar
Låt spenaten tina i ett durkslag. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt. Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig
Ska du blanda i rom är det precis som med glögg viktigt att inte hetta upp för varmt. Varm saffransdryck med alla glöggkryddorna till adventsfirandet istället för glögg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.