Låt spenaten tina i ett durkslag. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
Så har det börjat ett nytt härligt år, som vi hoppas ska bjuda på mycket roligt. Ni som gärna vill ha hembakat bröd, men som saknar köksmaskin eller står och sliter med elvispens degkrokar - köp boken
För mig handlar det mer om att skapa en bra grund för ett bra resultat. Vi är bara i planeringsstadiet ännu, men ändå är det här nånstans som allting börjar
men - det går hur bra som helst att göra så, och resultatet blev alldeles strålande. Jag var riktigt förvirrad igår, och blandade av misstag ned jästen i försuren
Men nu närmar sig ju Midsommar med stormsteg så jag fokuserar på det istället i detta NU. Nu har jag kommit hem efter ett par dagar på Almåsa med jobbet… heeelt underbart
Kristin Moelven, jägarinnan, kökschefen och ägarinnan till ett känt värdshus har bjudit mig med på älgjakt -Hon är ljus och mild som en skandinavisk sommarnatt, men när hösten kommer får Hon "mord" i blicken-
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.