Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
rikligt med paprikapulver. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Lägg i en klick smör och fräs någon minut tillsammans med en hackad scharlottenlök. börja med att steka kantarellerna i en stekpanna utan smör tills vätskan försvunnit
Marinera gärna köttet innan i örter men i detta fallet är det en helt neutral entrecote biff. Salta, peppra och gör klart i ugn tills den är medium eller så som du nu gillar din biff
Kanske vi ses i mässminglet i så fall Lovar återkomma med en sammanfattning. Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.