Gnugga potatisen ren och torka den. Skala och halvera lökarna. Skär bort båda ändarna på lökarna och lägg dem i en ugnsform för muffins med snittytan uppåt – en lökhalva i varje muffinshål
Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till. egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de
Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Bearnaisesås är en riktig klassiker och i dag finns det några riktigt bra varianter på marknaden. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Bearnaisesås är en riktig klassiker och i dag finns det några riktigt bra varianter på marknaden. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Skrubba den lätt och skär i klyftor. Häll över några matskedar olivolja, salt och grovmalen svartpeppar – mojsa sedan runt allt med händerna så alla potatisstackare blir inoljade
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.