Entrecôte helstekt
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 gram kött per person
  • 3 msk soyasås
  • 3 msk olivolja
  • 1-2 vitlöksklyftor, presssade eller hackade för mildare smak eller rent av bara i halvor för ännu mildare smak
  • salt och peppar
  • Länk till ljuvliga grillade paprikor: http://katinkaskitchen.com/?p=3351
  • När det sedan är dags att grilla köttet – beräkna ca 45 minuter för en bit på närmare ett kilo – lägger du det på den fina glöden, helst med indirekt värme och lägger på locket. Vänd köttet då och då. Använd gärna en köttermometer för att se till att det blir stekt till perfektion, så det inte blir för genomstekt och torrt. Jag föredrar entrecôten rosa-röd i mitten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.