Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Snabbt, lätt, enkelt och gott. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Du kan fylla med vad du vill egentligen, och servera med en god sallad. Perfekt om du har lite olika rester i frysen, då är det bara att fylla de olika halvorna med resterna och toppa med valfri ost
Varför är det alltid så när man är på något föredrag eller får information om någon förändring att det finns någon som är superkritiskt och ifrågasätter precis allt
Och jag var tvungen att testa. Ett av hennes tricks var smördeg som hon bara hade lite hemmagjord sylt på och in i ugnen med lite pärlsocker på, ungefär som ett wienerbröd
Säsongens grönsak är helt klart squash, och det råkar dessutom höra till en av mina favoriter. Lite under halva fick bli soppa, och en del blev det paj av och resten är fortfarande i kylskåpet och väntar på att jag skall komma på något kul att laga av den
Superenkelt ochsnabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Det gick snabbtoch smidigt och blev faktiskt förbluffande gott. Den är inte jättevanlig i grönsaksdiskarna, men kommer mer och mer och framför allt såhär runt jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.