Gör jag en "helg" fisksoppa så brukar jag ha i både torskoch lax och även musslormen det här blev en "mitt i veckan" soppasom fick bli lite enklare helt enkelt
Enkelt, snabbt men inte mindregott för det. Den här soppanmixtrade jag ihop en vardagskväll när jag ville göra en lite enklare, snabbare variant än de jag brukar göra
Ingredienser Portioner. 4 400 g fryst torskfilé 6 potatisar 2 morötter 1 gul lök 2 tomater 1 l fiskbuljong (vatten ochbuljongtärning eller fond) 2 dl crème fraiche salt och svartpeppar 1/2 citron 1 dl grovskurendill 1 förp räkor i lake (à 170 g, avrunnen vikt) krutonger till servering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Idén till den här enkla potatissalladen, smaksattmeddippmix, fick jag från ett liknande recept som jag läste på den mycket trevliga bloggen 'Smaskelismaskens' (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.