Till denna goda och mycket fräscha medelhavsinspererade potatis med pesto grillade jag endivesallad på grillpanna och smaksatte med olja, citron, vitlök och balsamico
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Höstig grynotto med smörstekta kantareller, soltorkade cocktailtomater & parmesan på endivebädd – buljongkokta matgryn av havre, vete och råg med smörstekta gula kantareller, morotsslantar, soltorkade cocktailtomater, röd lök och grana padano serverat på en bädd av olivoljefräst endivesallad
1. Ta bort innanmätet ur tomaterna och tärna i kuber, ca 1x1 cm. 2. Lägg i en stor skål tillsammans med chili, oliver, salladslök, kapris, bladpersilja och hackade sardeller
1 huvud endivesallad, röd (eller vit). 1 huvud endivesallad, röd (eller vit). Julhelgen är över. Efter en hektisk höst valde jag att totalt koppla ner mig från bloggandet
2 st endivesallad. 1. Skölj salladen och dela sedan varje huvud i sex klyftor. Häll oljan i en rymlig stekpanna, stek klyftorna så att de blir gyllenbruna på båda sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.