Låt eventuellt grytan stå utan lock sista delen av tillagningstiden för att minska vätska. Nu är det i alla fall slut, men jag har kalasat på det flera gånger i veckan
Oftast är det bilden på rätten som jag dras till. Sämre start på veckan kan man ha. Men det är inte alltid bilden är så lockande, men så börjar jag läsa receptet och så börjar tankarna fara runt
men förutom det så ha jag faktiskt klarat av ännu enveckautan socker. Jag kunde inte hålla mig utan tjuvsmakade enliiiten bit av en lussebulle med vaniljfyllning,
Jag följde inte dagarna i recpetbladet helt utan möblerad om lite i menyn o lagade mat som tidsmässigt skulle funka då jag jobbar sentendel kvällar o då ska det gå snabbt o gärna vara så lite moment som möjligt
Den har räckt precis hela veckan. Förra söndagen så knådade jag ihop en lekdeg till barnen. Citronsyran måste du inte ha med i degenmenden gör att den håller flera veckor (förutsatt att du förvarar den i kylen)
Nästa steg var att väga upp (i mitt fall fläsk-)kött och späck, mala detsamma i den stora kvarnen, och därefter blanda samman de kryddor och det vin som skulle smaksätta korven
Med en man på resande fot den här veckan och försöka få vardagen gå ihop med diverse pusslande med jobb, och barnens förskola, så är man innerligt tacksam att man har mor-och farföräldrar inom hyfsat bekvämt avstånd
Jag är dentypen som måste äta frukost annars blir jag på ett helt förskräckligt dåligt humör. hur som, jag har ialla fall konstaterat att en skål yoghurt med müsli och lite frukt nog är det som passar mig bäst, ialla fall på vardagar när man ska peta i sig frukosten fort och stå sig på denen stund
Grovhacka hälften av persiljan och valnötterna. Finhackaresten i en mixer eller med en kniv. Fräs räkorna i resten av oljan, pudrachili över och rör ner det grova hacket
Mosa böcklingen eller kör i mixer tillsammans med kesella,dill. Lägg upp böcklingmoussen. Garnera med en dillskvist ochbjud sallad, strimlad purjolök och rädisa till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.