En barnfavorit här hemma som förstås går att variera med andra bär eller frukter. Detta är ett basrecept som jag ibland varierar genomatt exempelvis tillsätta havregryn eller ägg och ibland används kvarg istället för yoghurt samt banan och vaniljpulver
Med hjälp av detta receptet kan du sedan ge dig på några av mina Surdegsbröd eller söka vidare på nätet och hitta just det Surdegsbrödsrecept som du är sugen på
Det är en häftig känsla att man med bara mjöl och vatten kan göra sin egen jäst. Jag kom i kontakt med surdeg för ungefär ett år sedan genomboken "Surdegsbröd, recept och tips från en hemmabagare" av Martin Johansson
Vad som är väldigt bra medden är attden är lättrengjord. Receptet på pastan är Paolo Robertos recept och som det känns nu, det enda recept jag kommer att använda mig av
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder medskratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar medskratt som får enatt kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Det kan därmed kanske tyckas lite konstigt attinläggen på bloggen varit så sparsamma dennaveckan, men jag har verkligen ägnat varje sekund åt barnen, så eftersom vi inte legat på latsidan dennaveckan så har bloggen fått göra det istället helt enkelt
Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningenatt komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Var inte blygsam medsylten. Serveringsförslag - till exempel till frukost med skumpa till. Den här tårtan är att dö för och enliten bit mättar ävenden omättbara som aldrig tycker något kan bli för mäktigt (läs mig)
Låt puttra lite och späd eventuelltmed lite pastavatten. Häll av pastan, men spara lite av vattnet. Tur attsolen piggar upp så atthösten inte känns så tung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.