Jo minsann, det blev entur på Östersjön i dag för vår del. Vi stack ivägtidigti morse med Katamaranen som tog oss till Rönne där vi vandrade runt några timmar
Igår kväll tog Michael och jag enturtillbakatillsommarens semestermål Toscana. När man avbryter varandra flera gånger under middagen för att säga "Vad grymma vi är", "Asså, det här var bara så jävla gott" och "Vad nöjd jag är", det måste bara betyda att maten var lyckad
Men det var väl trevligt att solentittade fram i dag så viäntligen kunde ta vår turtill Hönö. Har till och med lyckats dra på migen "kvinnlig bonnabränna" (linneistället för t-shirt)
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
dennaårstid är inteuppiggande med regnrusk och mörker. den. Hur har ni det i höstmörkret. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det itillvaronlite
Jag tror det är enrelativt korrekt jämförelse att beskrivadennatemperatur som enmotsvarighettill att ge grytan ett långsamt uppkok på spisen, och därefter låta den koka på låg värme
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.