Servera direkt ut grytan och garnera med hackad persilja. Lördag och matlagning är en god kombination, lördag och långkok ännu bättre – dofterna fyller lägenheten och skapar en underbar atmosfär
Jag älskar också när allt sköter sig självt i ugnen. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Eftersom jag försöker undvika gluten valde jag bönpasta till den här gratängen. Supermat för familjen. Vill du också laga glutenfri gratäng så gör inte som jag och gå på det vilseledande namnet bönpasta på Kungsörnens förpackningar
För en tid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" i min närbutik. Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar)
En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande yta som blommor. Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt
Kom hem med en läcker fisk utan någon idé om vad jag skulle göra med den. DelaFacebookTwitterE-postGoogleSkriv utLinkedInTumblrPinterestRedditGillaGilla Laddar
Jag har länge funderat på vad man kan göra med dom där burkar med kondenserad mjölk utan att man skulle behöva koka den innan, och resultat blev denna ljuvliga kaka som jag stolt kan rekommendera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.