Putsa fläskfilén och gnid in den med hälften av BBQ-såsen, salta och peppra. Finhacka paprikan och löken blanda med tomaten och smaka av med citron, olivolja och salt
Igår var en underbar dag med strålande sol så det bådade gott till kvällens BBQ. Ett glatt gäng tjejer kom hem till mig och efter en lugn, tyst och skön dag i solstolen fylldes huset med skratt, prat och rockmusik kvällen lång
(I originalreceptet är det Pulled Chicken BBQ som är en nyhet, missa inte. Placera Romansalladsblad först, sedan en skopa Coleslaw, kyckling (som jag bara ”rev” ifrån benet på ”ribsen”), toppa med chilirelish
På spisen stod den rimmade bogenoch puttrade i sitt spad och lugn samt i kylen kunde man ana den fruktade men ack så goda pepparrotscremen som hade sina kusiner äpple och dill medblandat
En variant av coleslaw. Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Min coleslaw smakade mycket gott till marinerad kycklingschnitzel med indiska smaker. Hade aldrig testat mosad avocado i en coleslaw tidigare, det blev riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.