Stek potatiskakan tills du ser att den fått fin färg i botten, ställ då in järnet mitt i ugnenpå. ) Nu är finns det alltså inga fler left overs på lager och det känns faktiskt ganska bra, det känns ju som en ny matsäsong är här
Den gamla klassikern som fått ny kostym är nämligen Biff Rydberg som ju vanligtvis brukar kockas tillpå oxfilé (här hittar ni ett recept pådet), men som vi fick för oss att göra på filé av vildsvinskött
I med det i kastrullen och på med grädde. Rör hela tiden så det inte bränner fast. Gör en laddning och häll upp i en vacker burk och ge bort när du blir bjudenpå middag i sommar
Färska champinjoner med pressad vitlök, en skvätt olivolja, salt & peppar I ett foliepaket. Jag brukar göra en fetaoströra tilldetgrillade köttet, fisken eller vad man nu har grillat
Värm grillentill hög temperatur. Finriv det yttersta gröna skalet av limen och pressa ur saften. Salta gösenpå köttsidan och pensladen med olja på skinnsidan
Tilldetgrillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Mycket grillat blir det när det är fint väder och vi grillade igår också
Man blir mörkrädd när en del läkare och dietister fortfarande rekommenderar personer med vikt och hälsoproblem att fortfarande äta inflammatorisk & kolhydratsbaserad kost, gärna med kalorihets i fokus som ofta knäcker den drabbade på sikt
Ta bort köttet från grillen och låt det vila i några minuter, dela upp det i bitar och servera sedan med alla tillbehören och njut av en klassiker på nytt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.