Biff Rydberg på vildsvin och en rödkålschutney till det.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port smör och rapsolja till all stekning
  • 1 gul lök
  • 300 g vildsvinsfilé, ytter eller inner, tärnad
  • 4 krossade enbär
  • ½ tsk salvia
  • 1 msk konjak
  • 500 g potatis
  • salt och vitpeppar
  • ½ tsk vardera av timjan, rosmarin och salvia
  • Rödkålschutney
  • 1 klyfta rödkål, fint strimlad
  • ½ rödlök, tunt skivad
  • 1 rött äpple, tunt skivad
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk dadelvinäger eller annan vinäger som smakar lite sötare
  • ½ dl muscavadosocker
  • 2 msk flytande honung
  • 3-4 st stjärnanis
  • salt och vitpeppar
  • Fräs kål, lök och äpple i oljan tills kålen börjar mjukna.
  • Tillsätt vinäger, socker, honung och stjärnanis och låt det sjuda ca 30 minuter, rör om någon gång.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Funkar lika bra ljummen som kall.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.